Ford Fiesta

Concernul american Ford a dat publicităţii un nou clip video de prezentare al modelului său de clasă mică. Asta pentru o aşteptare cât mai plăcută.

După lansarea conceptului Verve la Salonul Auto de la Frankfurt 2007, numele noii generaţii a modelului din clasa mică era incert. Doar cu două săptamâni înainte de lansarea mondială, Ford dă publicităţii primele date legate de această nouă generaţie, ocazie care confirmă şi numele: Ford Fiesta. Din punct de vedere al design-ului exterior, noua generaţie Ford Fiesta, preia aproape toate elementele exterioare ale conceptului Verve.

Sub capotă, noua maşină va beneficia de cinci propulsoare pe benzină şi diesel toate având o arhitectură cu patru cilindri. În Europa, noua maşină va fi comercializată în trei şi cinci uşi începând cu toamna acestui an.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.