Ford Fiesta

Noul model de clasă mică Ford se poate să aibă un nume nou în viitor, renunţând la denumirea Fiesta veche de 30 de ani.

Ford Fiesta Ford Fiesta

“Există un curent puternic în favoarea schimbării numelui ca urmare a caracterului total nou al maşinii. Clientela tânără pe care o ţintim nu era născută în 1977, când prima Fiesta a apărut , aşadar pentru ei moştenirea nu este importantă” a declarat o sursă din interiorul companiei americane, citată de cei de la Autoexpress. Lansarea unor modele noi bazate pe versiunea de bază, precum un 4x4 prezentat în poza de mai sus, este un alt argument pentru adoptarea unei denumiri noi.

Momentan, Ford şi-a intensificat căutarile internaţionale în vederea descoperirii originalităţii numelor Genisis, Isis şi Phoenix, având deja drepturi asupra denumirii Kuga. Există posibilitatea ca Ford să apeleze la un sondaj de opinie pentru stabilirea numelui final cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, când un concept pre-producţie va testa opinia publică. De asemenea, se pare că Ford a fost foarte aproape să renunţe şi la numele Mondeo cu ocazia noii generaţii, aşa cum a făcut-o şi în 1998, când a ales Focus în defavoarea vechii denumiri Escort.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.