Ford Fiesta Cabrio - speculaţii

Ford Fiesta va exista şi în versiune cabrio şi se va alinia curentului noilor modele de clasă mică cu valenţe CC. Noul model readuce vântul prin pletele şoferilor de Ford, destul de privaţi de experienţele cabrio în prezent.

Ford Fiesta Cabrio - speculaţii Ford Fiesta Cabrio - speculaţii

Singurul model cabrio din gama europeană a constructorului Ford este momentan Focus coupe-cabriolet, dar acesta s-a bucurat doar de un succes moderat la nivel european. Pentru a compensa insuccesul cabrio de până acum, cei de la Ford vizează cel mai efervescent segment, cel al modelelor de clasă mică decapotabile. Pentru că există o concurenţă acerbă modelul desemnat să aduca gloria este Ford Fiesta.

Constructorul mizează pe  liniile foarte atractive şi entuziasmul pe care modelul l-a generat în momentul apariţiei pe piaţă. De asemenea,  versiunea cabrio ar putea împrumuta soluţii tehnice de la Fiat 500 Cabrio, un alt model care se anunţă un concurent important în segmentul cabrio junior, după cum insinuează cei de la Autoexpress, în prelucrarea computerizată de faţă.

Despre acest model, cu siguranţă, se vor spune mai multe la Salonul Auto de la Londra care va începe săptămâna viitoare. La acest eveniment este aşteptată şi lansarea unei versiuni warm hatch, Ford Fiesta Zetec S.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.