Ford Fiesta Cabrio – speculaţii

Ford Fiesta Cabrio – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Știri

Singurul model cabrio din gama europeană a constructorului Ford este momentan Focus coupe-cabriolet, dar acesta s-a bucurat doar de un succes moderat la nivel european. Pentru a compensa insuccesul cabrio de până acum, cei de la Ford vizează cel mai efervescent segment, cel al modelelor de clasă mică decapotabile. Pentru că există o concurenţă acerbă modelul desemnat să aduca gloria este Ford Fiesta.

Constructorul mizează pe  liniile foarte atractive şi entuziasmul pe care modelul l-a generat în momentul apariţiei pe piaţă. De asemenea,  versiunea cabrio ar putea împrumuta soluţii tehnice de la Fiat 500 Cabrio, un alt model care se anunţă un concurent important în segmentul cabrio junior, după cum insinuează cei de la Autoexpress, în prelucrarea computerizată de faţă.

Despre acest model, cu siguranţă, se vor spune mai multe la Salonul Auto de la Londra care va începe săptămâna viitoare. La acest eveniment este aşteptată şi lansarea unei versiuni warm hatch, Ford Fiesta Zetec S.Comentarii
Inchide