Ford Fiesta Celebration

Aflată în pragul unei schimbări de generaţie, Fiesta beneficiază de o ultimă ediţie specială, ca un tribut adus carierei înfloritoare de până acum.

Ford Fiesta Celebration Ford Fiesta Celebration
Fiesta Celebrity va fi disponibilă doar în Marea Britanie în doar 400 de unităţi. Fiecare model se bazează pe versiunea în 3 uşi cu motor de 1,6 litri şi 100 CP şi se deosebeşte de o Fiesta obişnuită prin culoarea originală, denumită "Racy Celebration Green" şi plafonul vopsit în culorile unui steag ce anunţă finalul unei curse.

Au fost aduse modificări şi la nivelul caroseriei, acolo unde întâlnim spoilerele modificate sau oglinzi exterioare negre dar şi în interior, unde fiecare model este personalizat de piele Ebony Haze şi mai ales de plăcuţa unică de identificare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.