Ford Fiesta este la înălţime, la propriu. Cea mai nebună prezentare a unui raliu - VIDE

Suntem obişnuiţi să vedem ...

Ford Fiesta este la înălţime, la propriu. Cea mai nebună prezentare a unui raliu - VIDE Ford Fiesta este la înălţime, la propriu. Cea mai nebună prezentare a unui raliu - VIDE

Suntem obişnuiţi să vedem cum maşinile se desprind de pămând la viteze mari, în cursele de raliuri, însă cei care vor să promoveze Wales Rally GB au dus totul la extrem: au urcat pe tiroliană un Ford Fiesta R2.

Video-ul de 90 de secunde îl include şi pe campionul britanic de raliuri Matt Edwards, care coboară cu tiroliana, cu tot cu maşină, şi continuă deplasarea pe pământ, direct într-o etapă de raliu.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.