Ford Fiesta S

Ford a lansat la Salonul Auto de la Beijing un kit estetic pentru noua Fiesta, practic un mic teaser până la venirea noului ST.

Ford Fiesta S Ford Fiesta S
Creată special pentru europeni, Ford Fiesta pare să stârnească și interesul chinezilor sau cel puțin asta speră oficialii americani. Importanța dată Salonului Auto de la Beijing de tot mai mulți constructori este semnificativă, Ford Fiesta S fiind una din multele premiere mondiale, din acest punct de vedere show-ul asiatic tinzând să se alăture ligii formate din expozițiile auto de la Paris, Frankfurt, Geneva, Detroit și Tokyo.

Revenind la Fiesta, aceasta este echipată cu un eleron montat pe lunetă, țevi de evacuare cromate, o grilă față în formă de fagure, jante de 16 inch cu pneuri 195/50 și ornamente cromate în genul celor montate pe Renault Twingo RS. Ford nu a dezvăluit mai multe informații, însă este de așteptat ca noile detalii estetice să fie disponibile sub forma unui pachet la toata gama Fiesta.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.