Ford Fiesta ST500 Limited Edition

Actuala generaţie Fiesta seapropie de ieşirea la pensie, pregătindu-ne pe final de carieră o ediţie specială a modelului ST.

Ford Fiesta ST500 Limited Edition Ford Fiesta ST500 Limited Edition
Ford Fiesta ST500Precum versiunea Ford Focus ST500, Fiesta se prezintă cu modificări tehnice miniore, fiind motorizată tot de propulsorul de 2.0 litri aspirat de 150 CP. La exterior însă observăm stickerele de un argintiu ce aduce aminte de vechile scheme de vopsire ale lui Escort RS2000, jantele negre cu 11 spiţe ce se asortează cu nuanţa exterioară a caroseriei şi etrierele vopsite în roşu.

În interior, atmosfera este animată de un sistem audi Sony, scaune încălzite şi accesorii şi detalii ce imită fibra de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.