Ford Fiesta, un succes comercial

Ford Fiesta se prefigurează deja un bestseller în Europa, în primele două luni de la lansare comercializându-se 42.000 de unităţi, deşi criza auto face ravagii în statisticile de vânzări şi dealerii trec prin cea mai neagră perioadă.

Ford Fiesta, un succes comercial Ford Fiesta, un succes comercial

Ford Fiesta a fost lansat deocamdată doar în 19 ţări din Europa, în România urmând să fie lansat de abia în 2009, dar succesul comercial nu se lasă aşteptat prea mult, şi  în doar două luni s-au vândut 42.000 de unităţi. cea mai importantă piaţa pentru "Ovalul albastru" citadin va fi Marea Britanie, acolo unde în luna Noiembrie a reuşit cea mai importană cotă de piaţă pentru un model Ford, în ultimii zece ani.

Preţurile în Europa vor începe pentru motorizarea pe benzină de la 11.700 de euro, iar pentru diesel de la 13.700 de euro. Şase versiuni de echipare vor fi disponibile: Ambiente, Trend, ECOnetic, Ghia, Titanium şi  Sport, sau Zetec S în Marea Britanie.

Aşa cum spuneam, noul Ford Fiesta va veni în România la începutul anului viitor şi încă nu există preţuri pentru ţara noastră dar ne aşteptăm ca acestea să nu fie cu mult mai mari decât cele ale actualei generaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.