Ford Fiesta vs Subaru Impreza WRX STI la X Games

Cine ar fii crezut că un Ford Fiesta preparat de raliu, poate învinge un Subaru Impreza WRX STI preparat tot de raliu?

Nu este însă un Ford Fiesta oarecare, ci modelul Ford Fiesta Rally Cross, care beneficiază de tracţiune integrală şi de un motor de 2 litri aproape atomic, ce dezvoltă numai puţin de 800 CP. Deşi Subaru Impreza WRX STI avea specificaţii similare, masa mai mică şi caracterul agil al Fiestei au triumfat. Trebuie precizat că această inedită cursă s-a desfăşurat în ediţia din acest an X Games. X Games este o întrecere anuală cu mai multe discipline extreme, desfăşurată în luna August în USA.

Pentru constructorul american aceasta a fost prima participare la  X Games şi trebuie menţionat că în semifinale au fost 3 modele Fiesta şi unul Subaru, în finala calificându-se totuşi şi bolidul nipon. Actul final disputat între Kenny Brack pe Fiesta şi Travis Pastrana pe Subaru, i-a adus câştig de cauză primului, fost campion în Indy 500.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.