Ford Focus C-Max - O nouă generaţie

Ford a început testele cu noua platformă tehnică destinată viitorului C-Max, ascunsă sub o caroserie a modelului actual.

Ford Focus C-Max - O nouă generaţie Ford Focus C-Max - O nouă generaţie

Ford C-MaxViitorul Ford C-Max va folosi platforma tehnică a generaţiei Focus, de la care va prelua toate motoarele, cu excepţia versiunii pe benzină de 2,5 litri, supraalimentată, prezentă pe Focus ST. Dar succesul de care s-a bucurat Opel Zafira VXR i-ar putea determina pe inginerii germani să întregească gama şi cu acest propulsor.

Programată să apară în 2010, noua generaţie va fi importată şi în SUA, pentru prima oară, ca urmare a planului de globalizare desfăşurat de producătorul american. Din pozele spion, ne putem da seama de foarte puţine lucruri, printre lucrurile care ne atrag atenţia fiind lungimea mărită, ce se va traduce printr-un spaţiu interior mai mare. În momentul apariţiei, peste doi ani, concurenţa va fi foarte aprigă, doi puternici adversari urmând să fie şi ei la o nouă generaţie: Renault Scenic 3 şi Volkswagen Touran.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.