Ford Focus CC Black Magic

Ford a ieșit la rampă destul de prematur cu o ediție specială a versiunii CC realizată pe baza modelului de clasă compactă Focus.

Ford Focus CC Black Magic Ford Focus CC Black Magic
Ford Focus CC Black MagicLansat de curând la Salonul Auto de la Geneva cu un nou facelift, Ford Focus CC a intrat deja în tratamentul cu ediții speciale, producătorul american pregătind o versiune intitulată sugestiv "Black Magic". Culoarea disponibilă este precum spunea Henry Ford, oricare atâta timp cât este neagră, asortându-se cu jantele de asemenea negre, de 17 inch cu pneuri 205/50. Suspensia sportivă, blocurile optice închise la culoare și proiectoarele cromate completează imaginea noului model.

La interior regăsim scaune sport în culoarea deja știută, un sistem audio compatabil mp3 și Bluetooth, covorașe speciale, senzori de parcare și un deflector de vânt. Două motorizări sunt disponibile, ambele de 2.0 litri, un benzinar de 145 CP și un diesel de 136 CP, cu prețuri ce încep în Germania de la 28100, respectiv 30100 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.