Ford Focus Coupe Cabriolet Facelift

Ford Focus Coupe Cabriolet Facelift a fost prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Ford Focus Coupe Cabriolet Facelift Ford Focus Coupe Cabriolet Facelift
Ford Focus Coupe CabrioletLa doar 18 luni de la lansarea acestei versiuni de caroserie, Focus îi aplică şi modificările aduse de faceliftul gamei modelului compact. Astfel, noul Ford Focus Coupe Cabriolet primeşte o serie de noi dotări, dintre care amintim doar de pornirea de la buton şi fără cheie, sistemul de avertizare în caz de pericol, un modul audio cu o conectivitate Bluetooth si USB şi un sistem de navigaţie cu ecran LCD touchscreen de 7 inch.

În ceea ce priveşte motorizările, viitorii clienţi vor putea alege dintr-o gamă redusă. Propulsoarele pe benzină sunt două: un 1,6 litri de 100 CP şi un 2.0 litri de 145 CP, ce pot fi cuplate la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau unu automată FN. Pentru iubitorii de diesel există un Duratorq TDCi de 2.0 litri şi 136 CP. Toate motorizările beneficiază de un nou nivel de protecţie fonică, menit să mărească semnificativ confortul la rularea cu acoperişul descoperit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.