Ford Focus facelift - lansare naţională

Romcar SRL, importatorul Ford în România, lansează astăzi noul model Ford Focus. Modelul va fi disponibil începând cu a doua zi, în toate cele 30 de showroom-uri ale reţelei de distribuitori Ford în România.

Ford Focus facelift - lansare naţională Ford Focus facelift - lansare naţională

Promotor.ro va fi prezent la ceremonia de lansare a noului Ford Focus, urmând ca joi şi vineri (27-28 martie) să participe la test-drive-ul oficial al noului model, ce traversează zone pitoreşti ale ţării, cu destinaţia Băile Tuşnad. Primele impresii despre noul Ford Focus în România le veţi putea citi pe Promotor.ro în zilele următoare.

Noul Ford Focus va fi disponibil în toate cele patru variante de caroserie: trei şi cinci uşi, sedan şi break. Preţurile de vânzare (fără TVA) pentru noul model încep de la 10.725 euro pentru gama Ambiente, 11.350 euro pentru gama Trend, 13.520 euro pentru gama Ghia şi de la 13.270 euro pentru gama Titanium.

Motorizările pe benzină Duratec au capacităţi cilindrice ce variază de la 1,4 la 2,0 litri, cu puteri între 80 CP şi 145 CP. Propulsoarele Duratorq TDCi pe motorină sunt disponibile în variantele 1.6, 1.8 şi 2.0 litri, motoare care dezvoltă puteri de 110 CP, 115 CP şi respectiv 136 CP.

Iubitorii de performanţă pot opta şi pentru motorul de 2,5 litri pe benzină, disponibil doar pe modelul Ford Focus ST.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.