Ford Focus RS

Autor: Oraan Mărculescu 17 dec. 2007 Știri auto

Ford a dat publicităţii primele detalii vizuale în legătură cu noul său model sport, oferind o poză semi-întunecată a modelului Focus RS. Agresivitatea spoilerului faţă promite performanţe de top, o parte din presa internaţională grăbindu-se să afirme că noul model se va bate de la egal la egal cu modele precum Subaru Impreza WRX STI şi Mitsubishi Evo X.

*******************************************

Noul model Ford Focus RS va fi dezvoltat de divizia de performanţă Ford, condusă de Jost Capito, pornindu-se de la baza unui Focus ST. Se va păstra motorul de 2,5 litri cu 5 cilindri, însă puterea acestuia va fi mărită până la 280 CP. Aceasta va fi livrată roţilor faţă prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu şase trepte cuplată la un diferenţial cu alunecare limitată semi-activ.

Evident, printre modificări vom putea regăsi si o suspensie modificată şi frâne mai performante. În exterior ne aşteptam la spoilere mai largi şi mai agresive şi un nou set de jante. În interior vom avea scaune de tip scoică şi detalii de aluminiu. Noul Ford Focus RS va fi disponibil la vânzare începând cu ultimul trimestru al anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide