Ford Focus RS confirmat

Ultima generaţie Ford Focus RS a avut parte de multă atenţie, în special seria limitată RS 500 care a demonstrat că 350 CP sunt viabili pe puntea faţă.

Ford Focus RS confirmat Ford Focus RS confirmat

Ford duce o luptă de la distanţă cu Renault pentru supremaţia în segmentul hot hatch-urilor compacte. Până acum Megane RS a reuşit să-şi eclipseze rivalul, chiar deţine recordul pe Nurburgring în segmentul său. Dacă noul Focus ST va sosi în curând, se pare că nici pentru versiunea mai radicală RS nu mai avem prea mult de aşteptat. Pentru noua generaţie Ford a renunţat atât pentru ST cât şi pentru RS la propulsorul cu cinci cilindri în linie turbo de 2, 5 litri. A decis să lupte cu aceleaşi arme, adică un propulsor de 2 litri, mai exact 2.0 EcoBoost. Preşedintele diviziei Ford Australia, cel care a confirmat versiunea RS, a anunţat că noul model ar putea avea între 350 şi 380 CP.

Noul Ford Focus ST in testele finale

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.