Ford Focus ST

La puţin timp după prezentarea noului Focus, Ford dă publicităţii şi primele poze cu modificările aduse versiunii sportive a gamei.

Ford Focus ST Ford Focus ST
Precum versiunea standard prezentată pentru prima oară la Salonul Auto de la Frankfurt, noul ST preia tema frontală de design de la fratele mai mare, Mondeo, în timp ce partea din spate beneficiază de un mic difuzor, eleron revizuit şi blocuri optice modificate.

În interior regăsim un nou set de instrumente de bord, butoane de comandă schimbate pentru sistemul audio şi cel de climatizare şi materiale noi ce compun bordul şi feţele de uşi. În ceea ce priveşte partea tehnică, faceliftul nu a adus nimic nou, modelul având acelaşi motor de 2,5 litri supraalimentat. Unitatea cu cinci cilindri produce 220 CP şi propulsează modelul până la prima sută de km pe oră în doar 6,8 secunde, în timp ce viteza maximă atinsă este de 241 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.