Ford Focus WRC-S

Decizia celor de la Ford de a scoate de pe linia de producţie exact 666 de unităţi ale ediţiei speciale WRC-S ar putea da dureri de cap celor religioşi?

Ford Focus WRC-S Ford Focus WRC-S
Maşina a fost prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Barcelona de nimeni altul decât de Marcus Gronholm , pilotul de WRC care aleargă pe un Ford Focus WRC. Din păcate, Focus WRC-S va fi vândut iniţial doar în Spania, la un preţ de aproximativ 21.500 de euro. Propulsat de un motor diesel de 2.0 litri care dezvoltă 136 CP, WRC-S beneficiază de acelaşi bodykit ca şi Ford Focus ST cu jenţi de 18 inch. Singura diferenţă între ST şi WRC-S vor fi incripţiile WRC şi numărul de producţie a maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.