Ford Fusion - ipoteze

Actualul Ford Fusion se bazează pe Ford Fiesta, care tocmai a fost înlocuită cu o nouă generaţie, mult mai modernă. Se pare că viitorul Fusion va rupe gura târgului în materie de kinetic-design.

Ford Fusion - ipoteze Ford Fusion - ipoteze
Conform celor de la Auto Zeitung, viitorul Ford Fusion urmează să apară în 2010 şi va beneficia de un stil kinetic-design, ca şi noua generaţie Ford Fiesta.

Actualul Ford Fusion este doar un Fiesta mai înalt şi are un design în cel mai bun caz obişnuit. Şi, chiar dacă dă impresia unui mini-crossover, nu beneficiază de tracţiune integrală sau de protecţii în stil offroad. Însă viitorul Ford Fusion european se doreşte un frate mai mic al lui Ford Kuga, cel puţin la nivelul aspectului nemţii inspirându-se mult din conceptul Ford Iosis X pentru schiţarea maşinii. Deocamdată nu a fost confirmată adoptarea tracţiunii integrale pe acest model, însă în privinţa motorizărilor nu sunt surprize, urmând a fi preluate de pe Ford Fiesta.

Actualul Ford Fusion este posibil să rămână în cărţi pentru un eventual model pentru pieţele emergente, care ar putea fi construit la uzina de la Craiova.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.