Ford Galaxy, transformat într-un hot-MPV aruncător-de-flăcări [VIDEO]

În timp ce lumea înţelege prin 7-seater o maşină pentru exursie de familie, unii înţeleg că ar fi loc pentru un MPV cu 305 cai-putere. Şi care scuipă flăcări.

Ford Galaxy, transformat într-un hot-MPV aruncător-de-flăcări [VIDEO] Ford Galaxy, transformat într-un hot-MPV aruncător-de-flăcări [VIDEO]

Ne plac Fordurile pentru caracterul dinamic pe care îl imprimă prin fiecare model, însă, dacă ar fi să alegem o maşină pentru dinamica ei, cu siguranţă nu ar fi un MPV cu şapte locuri Galaxy. Cei de la Killer Racing Race Developments au văzut fix în acest model o provocare, aşa că i-au îndesat sub capotă motorul L5 de 2,5 litri. Da, acel motor care livrează 305 cai-putere pe Focus RS şi 350 de cai-putere pe animalicul RS 500. 

Şi, pentru un plus de spectaculozitate, Killer Racing i-a montat şi un dispozitiv pe evacuare care-l transformă într-un aruncător de flăcări. Ăsta da mod original de a-ţi lua copiii de la şcoală...

via autoevolution.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.