Ford investeşte în maşinile mici

Producătorul american retehnologizează o fabrică de SUV-uri pentru a fi gata să asambleze maşini din clasa compactă.

Ford investeşte în maşinile mici Ford investeşte în maşinile mici

Cu vânzări scăzute ale SUV-urilor, Ford nu stă degeaba şi se adaptează noilor cerinţe ale pieţei. Producătorul american urmează să cheltuie 75 de milioane de dolari pentru a transforma uzina din Michigan, ce se ocupa până acum de asamblarea camionetelor, într-una capabilă să scoată pe porţile sale automobile compacte, în speţă Ford Focus.

Primele lucrări la fabrică vor începe în noiembrie, când utilajele ce erau folosite la fabricarea modelelor Expedition şi Loncoln Navigator vor fi mutate la uzina din Kentucky, în timp ce producţia de noi modele va începe abia în 2010. Puţin cam lent se mişca Ford, am putea spune.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.