Ford îşi reduce datoriile

Constructorul american Ford a anunţat de curând, că în ciuda condiţiilor grele existente a reuşit să-şi micşoreze datoriile cu 38%.

Ford îşi reduce datoriile Ford îşi reduce datoriile

În condiţiile în care pieţele internaţionale se prăbuşesc, vânzările de maşini au picat şi ele foarte mult iar creditarea este tot mai grea, ştirile negative legate de instrustia auto sunt ceva la ordinea zilei. De aceea Ford ne uimeşte când declară că a reuşit să-şi reducă datoriile cu 38%, până la doar 9,9 miliarde de dolari. Iar din această reducere mai vine una, de aproape 500 de milioane de dolari, cheltuieli cu dobânda suplimentară aferentă sumei de bani care a fost recuperată.

"Prin reducerea substanţială a datoriei, Ford a făcut încă un pas semnificativ în crearea unei inteprinderi viabile. În lumina noilor înţelegeri cu UAW, Ford continuă să conducă industria în ceea ce priveşte măsurile decisive luate în actualele condiţii de criză pentru a asigura o revenire şi o creştere pe termen lung a profitului", a declarat Alan Mulally, CEO şi Preşedinte Ford.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.