Ford Ka - poze spion

Primele poze spion cu viitoarea generaţie a lui Ford Ka vin din Brazilia şi ne înfăţişează o maşină cu mult mai banală decât actualul model. Poate că nu e vorba de Ka?

Ford Ka - poze spion Ford Ka - poze spion
Actualul Ford Ka încă mai atrage prin curbele nonconformiste şi imaginea destul de sexy, în ciuda unei vârste apreciabile (mai ales dacă ne gândim că platforma tehnică provine de la precedenta generaţie a lui Ford Fiesta!).

Imaginile surprinse de un fotograf brazilian ne arată un model de clasă mini cu siglă Ford, dar care pare un demn concurent pentru VW Fox. În sensul că arată foarte pragmatic şi conservator faţă de actuala generaţie Ford Ka. Noua maşină urmează a fi prezentată în faţa unui grup restrâns de specialişti săptămâna următoare, la Sao Paolo. Suntem curioşi dacă oficialii Ford vor mai aduce modificări ulterioare maşinii de serie mare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.