Ford Ka şi James Bond

A rămas lefter James Bond şi va renunţa la Aston Martin în favoarea noului Ford Ka? Nicidecum, este doar o altă stratagemă de marketing pentru promovarea unei maşini.

Ford Ka. Dar fata din poza cine sa fie?Se pare că parteneriatul Ford - Bond nu s-a terminat, zvonurile că, în viitorul film cu James Bond (care va apărea în toamna lui 2008 în USA), îşi va face apariţia noua generaţie a lui Ford Kaconfirmându-se. Care va fi diferită de proaspătul Ford Ka lansat în America Latină, urmând a fi bazată tehnic pe Fiat 500, laureata European Car of the Year 2008.

Imaginile și clipul video sunt realizate în timpul filmărilor, făcând parte dintr-o prezentare mai pe larg a viitorului film cu agentul 007.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.