Ford Kuga 2.5l Turbo

SUV-ul compact de la Ford va primi cu ocazia Salonului Auto de la Paris o a doua motorizare: un 5 cilindri turbo, preluată de pe Focus ST.

Ford Kuga 2.5l Turbo Ford Kuga 2.5l Turbo

Până de curând singura motorizare existentă pe Kuga era un 2.0 TDCi de 136 CP. Dar acest lucru se va schimba din această toamnă, pentru că motorul disponibil pe Focus ST, Mondeo şi S-max va fi implementat şi pe SUV-ul compact. Puterea dezvoltată va fi de doar 200 CP, în schimb cuplul de 320 Nm va fi livrat constant între 1600 şi 4000 de rpm.

Dar toate acestea vin cu un preţ pe măsură: consumul mediu pentru versiunea echipată cu o transmisie manuală este de 9,9 litri la fiecare sută de km. Nici emisiile de CO2 nu stau mai bine, cu 234 g/km. În cazul cutiei de viteze automate, maşina poate atinge 202 km/h, cu 6 mai puţin comparativ cu manuala, în timp ce consumul creşte de 10,3 l/100km. Mai multe detalii despre noul model în apropierea lansarii de la Salonul Auto de la Paris.

VEZI TOATE ANUNŢURILE FORD.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.