Ford Kuga

Producătorul american îşi va lansa primul Crossover de clasă compactă destinat pieţei europene la Salonul Auto de la Frankfurt.

Ford Kuga Ford Kuga

Update: Ford a dat publicităţii primele poze cu noul său SUV de clasă compactă. Ca să fim mai precişi, modelul ce va fi prezentat peste câteva zile la Frankfurt este un mic preview, asta însemnând că dacă ignorăm jantele strălucitoare de 19 inch şi câteva detalii miniore, avem în faţă produsul final.

Denumit Kuga, modelul a fost construit pornindu-se de la designului conceptului Iosis X, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Paris. Chiar dacă aspectul de serie va fi unul mai cuminte, designul general va rămâne impresionant, mai ales în comparaţie cu restul competitorilor săi, cum ar fi Nissan Qahsqai, Honda CR-V şi Toyota RAV4. Kuga va fi construit pe baza platformei tehnice utilizate şi pe Ford Focus iar asamblarea se va efectua la uzina din Saarlouis, Germania.

Deşi Ford nu a dat încă publicităţii date cu privire la motorizari, sunt aşteptate propulsoarele pe benzină de 1,6 şi 2,0 litri de 125 şi 140 CP şi cele pe motorină de 1,8 şi 2.0 litri de 125, respectiv 140 CP. Vânzările vor demara de la începutul anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.