Ford Kuga lansat în România

Autor: Cosmin Iordache 21 aug. 2008 Știri auto
Ford Kuga lansat în România

Ford Kuga este cel mai nou model din gama Ford şi totodată unul care deschide noi orizonturi comerciale în Europa, alinindu-se la un nou segment foarte promiţător. Cu un exterior incitant, expresie a designului kinetic şi o ţinută de drum exemplară, noul model oferă niveluri superioare de confort, capacitate de încărcare ridicată, precum şi performanţe ecologice remarcabile.  

În România, Kuga va fi disponibil în varianta de caroserie cu cinci uşi şi două versiuni de echipare: Trend şi Titanium, ce includ dotări numeroase dotări: sistem pornire motor buton FordPower, jante de 17 inch, aer condiţionat, program electronic de stabilitate (ESP), sistem de frânare cu anti-blocare (ABS) cu distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), asistare electronică a frânelor (EBA), sistem de control al tracţiunii, (TCS), Ford Easy fuel, etc.

Un singur motor va fi disponibil la început, Duratorq-ul 2.0, TDCi de 136 CP cu filtru de particule diesel standard (DFP).  Emisiile de carbon ale modelului cu tracţiune 4WD se situează la 169g/km, o cifră remarcabilă pentru automobilele din această clasă. Consumul de combustibil în modul mixt este de doar 6,4 litri/100 km. Propulsorul pe benzină de 2.5 litri  şi 200 CP îşi va face apariţia în cursul anului viitor.

 

Preţurile de vânzare – fără TVA – pentru noul model încep de la 20.350 euro pentru gama Trend, şi de la 23.350 euro pentru gama Titanium.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide