Ford majorează producţia în Rusia

Creşterea vânzărilor automobilelor Ford pe piaţa rusească i-a făcut pe oficialii mărcii să considere o majorare a producţiei.

Ford majorează producţia în Rusia Ford majorează producţia în Rusia
Compania americană Ford va majora, până în 2009, producţia de autovehicule realizată în Rusia, de la 72.000 de unităţi la 125.000, în cazul creşterii cererii pe piaţă. De asemenea, Ford va investi 100 de milioane de dolari pentru lansarea producţiei modelului Mondeo la uzina din Sankt Petersburg, unde acum se construieşte Focus.

Vânzările de automobile Ford pe piaţa rusă au crescut cu 122% în primul semestru, la 82.000 de unităti. În cazul în care tendinţa din primele şase luni va continua, Ford ar putea depăşi General Motors pe piaţa rusă. În aceste condiţii, analiştii estimează că Rusia va deveni, până în 2011, cea mai mare piaţă auto europeană, cu vânzări de 96 de miliarde de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.