Ford Mondeo Coupe 2012

Deşi până în 2012 mai sunt 4 ani şi designul final nici măcar nu este finalizat, germanii de la AutoBild îţi permit să-şi imagineze cum ar putea arăta un viitor Mondeo Coupe.

Dar denumirea de Coupe e şi ea improprie, Ford dorind pesemne să se încadreze în trendul actual al aşa ziselor coupeuri cu patru uşi. Precum este noul Passat CC. Cei de la Autobild afirmă că Ford pregăteşte din 2012 o versiune sportivă pentru modelul său Mondeo, şi spre deosebire de noua Laguna Coupe, care merge pe caroseria clasică, se pare că va adopta varianta cu patru uşi.

Cât despre designul imaginat de germani, nici un comentariu nu cred că mai este necesar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.