Ford Mondeo LWB - poză spion

Ford a dezvoltat o serie Ford Mondeo cu ampatament mărit, special pentru piaţa de automobile din China, luând exemplul lui Audi A6.

Ford Mondeo LWB - poză spion Ford Mondeo LWB - poză spion
Pentru piaţa din China, constructorii adesea construiesc modele speciale cu ampatament lung, cum ar fi BMW sau maşini ale grupului VAG. Foarte recent a fost publicat pe un forum chinezesc, SoulImage.cn, o poză a noului Ford Mondeo cu ampatamentul mărit. Este mai mult ca sigur că Ford nu va comercializa această variantă şi pe alte pieţe auto, berlina actuală fiind un real succes în Europa.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.