Ford Motor Co. - soluţii de criză

Alan Mulally, preşedintele Ford a găsit soluţia de a scăpa de criză: va lucra pe un salariu anual de 1 dolar, încercând astfel să câştige simpatia Congresului american şi să obţină de la Stat ajutorul financiar mult solicitat.

Ford Motor Co. - soluţii de criză Ford Motor Co. - soluţii de criză

 La fel ca majoritatea constructorilor americani, care au căzut o dată cu piaţa auto, şi Ford se află în impas financiar.  Alan Mulally, preşedintele companiei,  a fost unul dintre cei criticaţi pentru făţărnicia de a merge în căutare de fonduri cu avionul privat.

Acum şeful Ford, în încercarea de a salva organizaţia pe care o produce, anunţă că este pregătit să facă muncă aproape voluntară şi va lucra un an întreg pentru modica sumă de 1 dolar, conform celor de la Wall Street Journal. Această rezoluţie vine ca parte a strategiei de a obţine o parte din fondurile de 25 de miliarde de dolari pe care constructorii din Detroit le solicită ca soluţie de ieşire din criză.

De asemenea, alte puncte pe platforma program, pe care Ford intenţionează să o prezinte în faţa congresmenilor americani sunt reprezentate de introudcerea vehiculelor hibride şi electrice şi concentrarea pe producţia de automobile mici şi mai ieftine.

Nu doar opinia publică a amendat gestul megaloman al şefilor celor trei mari constructori americani, ci şi politicienii au criticat sumele mari pe care şefii le primesc în lumea auto. Prin urmare, atât Ford cît şi G.M. şi Chrysler vor întocmi noi planuri salariale

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.