Ford - Motorizări noi

Ford a lansat noul său model 2008 Crown Victoria Police Interceptor, ce va putea rula şi cu alcool etilic E85.

Ford - Motorizări noi Ford - Motorizări noi

Producătorul american este cel mai mare furnizor de maşini de poliţie, ocupând peste 80% din piaţă. Cum poliţia şi agenţiile guvernamentale dau o tot mai mare importanţă aspectului ecologic, căutând să-şi adapteze vehiculele la metodele mai puţin poluante, Ford s-a pregătit pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor impuse.

“Posibilitatea de a oferi poliţiei maşini capabile de a rula cu alcool etilic este foarte importantă. Acesta este un mod prin care vom putea ajuta America să nu mai depindă de petrolul din străinatate” a declarat Gerald Koss, directorul reţelei de flote Ford. Producătorul american a vândut până acum peste 2 milioane de maşini capabile să ruleze cu combustibil alternativ, promiţând ca, până în 2012, jumătate din maşinile produse să poată beneficia de această tehnologie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.