Ford Mustang Bullit

Ford a anunţat lasnsarea mondială a Mustangului Bullit, cu ocazia Salonului Auto de la Las Vegas, eveniment auto care va începe în 13 noiembrie, oferind prima imagine a modelului şi informaţii foarte sumare.

Ford Mustang Bullit Ford Mustang Bullit
Noul Ford Mustang Bullit reprezintă îmbinarea perfectă a clasicului cu tehnologia de ultimă oră în materie de performanţe, oferind echilibru între putere, performanţe şi look. Ford va face publice toate informaţiile cu privire la acest model, luna viitoare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.