Ford Mustang Shelby GT500 este o maşină de peste 700 CP - GALERIE FOTO

Ford Mustang Shelby GT500 este o maşină de peste 700 CP

Ford Mustang Shelby GT500 este o maşină de peste 700 CP - GALERIE FOTO Ford Mustang Shelby GT500 este o maşină de peste 700 CP - GALERIE FOTO

Mustang Shelby GT500 este noul bolid de peste 700 CP de la Ford. Expus în premieră la Salonul de la Detroit, acesta este cel mai puternic Mustang de serie, cu un motor supraalimentat V8 care va livra peste 700 CP. Noul model va accelera până la 100 km/h în puţin peste trei secunde, scrie Hotnews.ro

Puterea motorului din aluminiu de 5,2 l va trece printr-o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu şapte trepte, similară cu cea a Fordului GT. Şoferii mai sportivi trebuie să ştie că nu se va oferi şi transmisie manuală, a anunţat Jim Owens, manager de marketing la Ford Performance, deoarece cea automată obţine mai multă performanţă de la motor decât o poate face un om care schimbă manual vitezele.

Primul Shelby GT500 a apărut în 1967, cu jumătate din puterea noului model. Originalul Shelby GT500 este considerat ca fiind printre cele mai dorite maşini americane de performanţă fabricate vreodată, iar un exemplar a fost vândut recent la o licitaţie din Florida cu 2,2 milioane de dolari. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.