Ford Mustang Shelby GT500KR KITT

Celebra serie americană se întoarce cu un nou episod pilot şi cu un nou personaj principal: Shelby GT500 KR KITT.

Ford Mustang ShelbyTrei maşini îşi vor face apariţia în noua creaţie a celor de la NBC, toate bazate pe Ford Mustang Shelby GT500 KR. Versiunea KITT (Knight Industries Three Thousand) Hero are 540 de CP şi reprezintă maşina de zi cu zi a eroului, în timp ce varianta KITT Attack este una foarte rapidă ce se poate transforma pentru o aerodinamică mai bună necesară atingerii vitezelor foarte mari. A treia maşină, KITT Remote va fi una fara şofer, telecomandată.

Precum în seria originală, noua maşină este cea mai performantă creată vreodată. Computerul central este capabil să hackuiască aproape orice sistem, în timp ce armele prezente la bord şi caroseria capabilă să-şi schimbe forma şi culoarea ii aduc şoferului avantaje clare în contextul unor confruntări strânse. Filmul de două ore va debuta în reţeaua NBC pe 17 februarie şi se vrea a fi un episod pilot pentru o nouă eventuală serie Knight Rider. Dacă impresia generală este pozitivă, episoadele din noua serie vor fi gata din toamnă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.