Ford Mustang Shelby GT500KR - viitorul KITT

Vă mai amintiţi supercarul inteligent, de culoare negră, care condus de protagonistul Michael (David Hasselhoff) făcea furori pe şosea ? Viitorul KITT va fi un Mustang Shelby GT 500KR tot negru, de 550CP.

Serialul "Knight Rider" care a delectat generaţii la rând cu maşina neagră inteligentă va continua începând din acest an cu un nou supercar, tot negru dar mai puternic şi mult mai provocator.

Mai negru şi mai rău decât în trecut ? Modelul prezentat în San Diego, la "Comic Con", are un design care deja a stârnit controverse în rândul fanilor atât ai serialului cât şi ai modelului Ford Mustang Shelby.

Modelul va putea fi văzut în acţiune începând cu 24 septembrie când va avea premiera serialul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.