Ford ne mai pregăteşte o surpriză: noul Focus RS [VIDEO]

Americanii au hotărât ca începutul de an să fie al lor şi doar al lor, aşa că nici n-ai timp să te bucuri de o veste de la ei, că vine alta şi mai bună.

Ford ne mai pregăteşte o surpriză: noul Focus RS [VIDEO] Ford ne mai pregăteşte o surpriză: noul Focus RS [VIDEO]

Notează-ţi unde data de 3 februarie, pentru că va fi o zi importantă pentru segmentul hot hatchurilor: Ford Focus RS revine. Clipul teaser de mai jos nu-ţi arată foarte multe, însă vrea să te pregătească pentru marea revenire a lui RS.

Zvonurile indică prezenţa sub capotă a motorului EcoBooost de 2,3 litri, L4, cu o putere de până la 350 CP. Faptul că are cutie manuală cu şase trepte îl percepem ca ceva natural şi bine-venit, însă ideea unui RS cu tracţiune integrală este surprinzătoare. Şi, de altfel, foarte adevărată.

Cu alte cuvinte, Ford vine cu un hot-hatch care să concureze direct cu Volkswagen Golf R, Audi S3 sau Mercedes-Benz A45 AMG? Woooow. Nu mai rămâne decât să aşteptăm cuminţi ziua de 3 februarie pentru a-l vedea în toată splendoarea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.