Ford părăseşte Rusia ca parte a restrângerii ambiţiilor sale globale

Ford părăseşte Rusia ca parte a restrângerii ambiţiilor sale globale

Ford părăseşte Rusia ca parte a restrângerii ambiţiilor sale globale Ford părăseşte Rusia ca parte a restrângerii ambiţiilor sale globale

Constructorul auto american Ford se va retrage de pe piaţa auto rusească şi-şi va închide cele două uzine din această ţară după ani întregi de pierderi, potrivit Financial Times.

Ford a anunţat că-şi va închide producţia de autoturisme din această ţară până la sfârşitul lunii iunie cu un cost de aproximativ 500 milioane de dolari din cauza performanţelor slabe ale joint venture-ului său rusesc Ford Sollers. Compania va continua să producă şi să comercializeze autovehicule comerciale în Rusia, cândva a doua mare piaţă auto a Europei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.