Ford planuri la Craiova

Primul automobil destinat pasagerilor construit la noua fabrică Ford de la Craiova va fi Ford Transit Connect Combi, deşi iniţial se ştia cî acesta va fi produs doar ca un vehicul comercial.

Ford planuri la Craiova Ford planuri la Craiova

Ingvar Sviggum, vicepreşedinte de marketing, vânzări şi service la Ford este cel care a anuţat viitorul model capabil să transporte 5 pasageri. "Connect are o variantă van  şi una combi . Ambele vor fi construite la Craiova", a declarat acesta agenţiei MEDIAFAX, la Salonul Auto de la Paris.

Acesta a clarificat că, deşi Combi poate transporta până la cinci pasageri, maşina nu poate fi catalogată ca autoturism, dată fiind originea de vehicul comercial uşor. Legat de vehiculul destinat în exclusivitate pasagerilor, care urmează să fie construit exclusiv la Craiova, oficialul Ford nu a dat detalii, argumentând că proiectul este în studiu

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.