Ford - profit de 750 de milioane USD

Ford Motor a consemnat un profit net de 750 milioane de dolari în trimestrul al doilea, în condiţiile în care analiştii anticipau un rezultat negativ, după şapte trimestre în care constructorul auto a raportat pierderi, transmite Reuters.

Ford - profit de 750 de milioane USD Ford - profit de 750 de milioane USD
Veniturile Ford au urcat la 44,2 miliarde de dolari, de la 41,9 miliarde de dolari în trimestrul al doilea din 2006. Elementele excepţionate, inclusiv câştigul de 206 milioane de dolari realizat din vânzarea diviziei Aston Martin, au contribuit cu 443 milioane de dolari la profit înainte de impozitare. Evoluţia pozitivă a rezultatelor diviziei auto a fost susţinută de îmbunătăţirea strategiei de preţuri şi de diminuarea costurilor, a arătat grupul.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.