Ford Ranger Le Mans Special Edition

Nu vă lăsați păcăliți de culoarea specială sau de dungile tipice unei mașini sport. Sub toate acestea se află doar o versiune normală de Ford Ranger.

Ford Ranger Le Mans Special Edition Ford Ranger Le Mans Special Edition
Cine va vrea să-și arate susținerea față de divizia sport a concernului american sau dorește doar un paintjob original, are nevoie de o mașină de muncă și în plus locuiește și in Marea Britanie are cum șansa de a cumpăra noul Ford Ranger într-o ediție limitată. Modificările aduse sunt reprezentate de albastrul ce se regăsește pe modelele Fiesta ST și Focus ST și de cele două dungi albe asezate longitudinal pe caroserie, despre care Ford spune că aduc aminte de "Le Mans".

În rest avem același motor diesel imens de 3.0 litri și doar 156 CP, ABS standard împreună cu Electronic Brakeforce Distribution (EBD), aer condiționat și un centru informațional pentru incursiunile off-road. Prețurile încep de la 20.900 de lire sterline.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.