Ford - Rechemare în service

Ford recheamă în service numeroase modele fabricate in deceniul trecut datorită unor probleme la instalația electrică.

Ford - Rechemare în service Ford - Rechemare în service
Problema este cauzată de o reparație la instalația eletrică defectuoasă, o siguranță nefiind montată corect, existând posibilitatea unor complicații în momentul apariției unui scurtcircuit. Peste 225.000 de modele sunt afectate, dintre care amintim de Econoline construite între 1993 și 2003, Taurus SHO asamblat între 1993 și 1995, 1992-1998 Crown Victoria, 1993 Bronco și F-Series, 1995-1997 F-Series Super Duty Stripped Chassis, 1992-1998 Mercury Grand Marquis și 1992-1995 Lincoln Town Car.

Ford va repara modelele fără nici o plată din partea clientului, însă rămâne de văzut cum va afecta această rechemare imaginea constructorului american: clienții se vor arăta oare mulțumiți de faptul că Ford se gandește și la modele așa de vechi sau nemulțumiți pentru că problema a fost găsită atât de târziu?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.