Ford - Rechemare în service record

Ford insistă ca peste 5 milioane din maşinile afectate să revină în serivice în cel mai scurt timp pentru a evita un incendiu.

Ford - Rechemare în service record Ford - Rechemare în service record

Problema imensă se întinde până la modelele din anul 1992, afectând 12 milioane de exemplare Ford, Lincoln şi Mercury, în toate variantele de caroserie, de la pick-up, van-uri şi SUV-uri până la vehiculele de pasageri. Un cruise control defect poate duce la un incendiu, chiar şi atunci când maşina este oprită n parcare, fiind înregistrate peste 60 de cazuri doar în acest an.

Ford America a trimis numeroase scrisori de rechemare în service, dar cu toate acestea doar 7 din cele 12 milioane de automobile au făcut o vizită prin atelierele constructorului american pentru reparaţii. De aceea Ford duce acum o campanie susţinută de informare pentru a putea remedia şi restul de maşini cu probleme.

VEZI TOATE ANUNTURILE FORD.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.