Ford revitalizează S-Max şi Galaxy. Premiera va fi motorul diesel de 2.0 litri cu 4 versiuni de putere

Autor: Marius Vișan 13 sept. 2018 Știri auto

După ce se zvonea iniţial că modelel Galaxy şi S-Max vor dispărea din Europa, Ford tocmai a anunţat actualizări semnificative pentru cele două monovolume.

Atât S-Max, cât şi Galaxy vor avea motoare diesel noi, o transmisie automată cu opt trepte şi mai multă tehnologie de siguranţă. 

S-Max şi Galaxy vor fi dotate în premieră cu motorul Ford de ultimă generaţie de 2.0 litri EcoBlue diesel. Noua unitate va fi disponibilă în patru versiuni de putere: 118 CP, 148 CP, 187 CP şi 237 CP. 

Toate motoarele EcoBlue îndeplinesc cele mai recente standarde Euro 6 privind emisiile calculate conform procedurii de testare a vehiculelor WLTP.

Noile monovolume Ford câştigă o nouă transmisie automată cu opt trepte, iar pe lângă asta va fi disponibilă şi o transmisie manuală cu şase trepte. În plus, ambele MPV-uri pot fi echipate cu sistemul Ford Intelligent All-Wheel-Drive.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide