Ford revitalizează S-Max şi Galaxy. Premiera va fi motorul diesel de 2.0 litri cu 4 versiuni de putere

După ce se zvonea iniţial că modelel Galaxy şi S-Max vor dispărea din Europa, Ford tocmai

Ford revitalizează S-Max şi Galaxy. Premiera va fi motorul diesel de 2.0 litri cu 4 versiuni de putere Ford revitalizează S-Max şi Galaxy. Premiera va fi motorul diesel de 2.0 litri cu 4 versiuni de putere

După ce se zvonea iniţial că modelel Galaxy şi S-Max vor dispărea din Europa, Ford tocmai a anunţat actualizări semnificative pentru cele două monovolume.

Atât S-Max, cât şi Galaxy vor avea motoare diesel noi, o transmisie automată cu opt trepte şi mai multă tehnologie de siguranţă. 

S-Max şi Galaxy vor fi dotate în premieră cu motorul Ford de ultimă generaţie de 2.0 litri EcoBlue diesel. Noua unitate va fi disponibilă în patru versiuni de putere: 118 CP, 148 CP, 187 CP şi 237 CP. 

Toate motoarele EcoBlue îndeplinesc cele mai recente standarde Euro 6 privind emisiile calculate conform procedurii de testare a vehiculelor WLTP.

Noile monovolume Ford câştigă o nouă transmisie automată cu opt trepte, iar pe lângă asta va fi disponibilă şi o transmisie manuală cu şase trepte. În plus, ambele MPV-uri pot fi echipate cu sistemul Ford Intelligent All-Wheel-Drive.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.