Ford România a pornit producţia SUV-ului EcoSport 4x4 la Craiova

Ford România, cel de-al doilea constructor ...

Ford România a pornit producţia SUV-ului EcoSport 4x4 la Craiova Ford România a pornit producţia SUV-ului EcoSport 4x4 la Craiova

Dacă ritmul de producţie se va menţine până la finalul anului, uzina de la Craiova ar putea livra cel puţin 140.000 de maşini în 2018.

Ford România, cel de-al doilea constructor de pe piaţa locală, a demarat luna trecută producţia versiunii cu tracţiune integrală a SUV-ului EcoSport şi odată cu acesta, cadenţa zilnică a uzinei a urcat spre 700 de maşini pe zi, potrivit datelor din piaţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.