Ford sărbătoreşte producţia exemplarului Mustang cu numărul 10.000.000

Primul Mustang produs vreodată în serie, care a purtat numărul de şasiu 001 şi a fost asamblat în 1964, avea aceeaşi culoare

Ford sărbătoreşte producţia exemplarului Mustang cu numărul 10.000.000 Ford sărbătoreşte producţia exemplarului Mustang cu numărul 10.000.000

Ford sărbătoreşte săptămâna aceasta producţia exemplarului Mustang cu numărul 10 milioane. Maşina care a bifat această bornă este un Ford Mustang GT Convertible V8 cu transmisie manuală cu şase trepte care dezvoltă 450 de cai putere şi este vopsit în nuanţa Wimbledon White. Maşina a fost construită la uzina din Flat Rock, Michigan.

Primul Mustang produs vreodată în serie, care a purtat numărul de şasiu 001 şi a fost asamblat în 1964, avea aceeaşi culoare şi beneficia de un motor V8 de 164 CP cuplat cu o transmisie manuală cu trei trepte.

Mustang este maşina sport cel mai bine vândută în Statele Unite în ultimii 50 de ani, conform unei analize Ford privitoare la vânzărilor totale de maşini sport din toate segmentele în SUA între 1966 şi 2018, raport bazat pe informaţiile oferite de compania IHS Markit.

Ford a vândut peste 38.000 de unităţi Mustang în Europa din momentul în care acest model reprezentativ a intrat în vânzare în această regiune, în 2015.

Anul trecut, Mustang a depăşit în vânzări Porsche 911 pe 13 pieţe europene. Cele mai mari pieţe europene pentru Mustang în 2017 au fost Germania, Marea Britanie, Franţa, Belgia şi Suedia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.