Ford se pregăteşte de restructurări la fabricile din întreaga lume

Presa speculează că Ford îşi va reduce forţa de muncă

Ford se pregăteşte de restructurări la fabricile din întreaga lume Ford se pregăteşte de restructurări la fabricile din întreaga lume

Ford pregăteşte o restructurare de proporţii în întreaga lume ca urmare a unor măsuri economice luate de preşedintele Donald Trump, scrie Digi24.ro. Motivul ar fi că taxele pe importurile de oţel şi aluminiu impuse de administraţia Trump au diminuat puternic profiturile companiei. Acest lucru a dus la vânzări slabe, acţiunile Ford ajungând la un minimum al ultimilor 6 ani.

Presa speculează că Ford îşi va reduce forţa de muncă cu peste 10%, însă compania nu a făcut public planul, nu a precizat câţi angajaţi vor fi afectaţi şi de la ce uzine. Ford are în prezent mai mult de 200.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.