Ford Seria F pică rău

Gama de camionete din Seria F de la Ford a fost după foarte mult timp detronată din topul vânzărilor din SUA, nu de una, ci de patru japoneze.

Ford Seria F pică rău Ford Seria F pică rău
Acest lucru era de aşteptat, mai ales în condiţiile în care preţul benzinei a crescut foarte mult în ultimul timp, iar gama de camionete de la Ford este orice, numai economică nu. Iar câştig de cauză au avut astfel maşinile mai mici. Ultima oară când camionetele Ford au fost detronate de pe prima poziţie a fost acum 22 de ani, când Oldsmobile Cutlass era pe primul loc la vânzări, în mai 1986.

După datele preliminare, cea mai cumpărată maşină în SUA în mai a fost Honda Civic, cu 53.299 de unităţi, fiind urmată de Toyota cu două modele, Corolla şi Camry, 52.826, respectiv 51.291 de exemplare. Nici pe locul patru nu regăsim vedeta americană, acesta fiind ocupat de Honda Accord cu 43.778 de unităţi. Seria F de la Ford se află în a 6-a lună consecutivă de declin, cu 30% mai puţin ca anul trecut, înregistrând doar 42.973 de modele vândute.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.