Ford si Automobile Craiova

Grupul american Ford Motor intenţionează să majoreze capacitatea de producţie a Automobile Craiova, în cazul în care câştigă licitaţia organizată de stat pentru privatizarea societăţii, care deţine Daewoo Automobile România.

Ford si Automobile Craiova Ford si Automobile Craiova
"Pieţele din Europa de Est sunt în creştere şi trebuie să să ne gândim cum să ne dezvoltăm în regiune. Pregătim o ofertă pentru fabrica din România, care face parte din această regiune", a spusTodd Nissen, purtătorul de cuvânt al diviziei europene a Ford. El a refuzat să prezinte detalii referitoare la oferta pentru Automobile Craiova, dar a precizat că Ford intenţionează să extindă producţia.

Directorul general al Ford Europe, John Fleming Ford Motor a declarat, la începutul lunii iunie, că grupul intenţionează să cumpere Daewoo Craiova pentru a-şi extinde capacitatea de producţie necesară acoperirii cererii ridicate de pe piaţa europeană.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.