Ford şi Roush daţi în judecată

Un american, că nu se putea altcineva, dă în judecată Ford şi Roush pentru că au fabricat mai multe maşini decât au declarat la început.

Ford şi Roush daţi în judecată Ford şi Roush daţi în judecată

Drew Conner, omul care s-a supărat pe cele două companii afirmă că a plătit 59.000 de dolari în plus faţă de un Mustang normal pentru a face parte din doar 100 de oameni privilegiaţi. Dar Ford şi Roush au mărit producţia cu încă 100 de unităţi, astfel încât exclusivismul modelului s-a diminuat.

De aceeea, americanul doreşte daune de 12 milioane de dolari. Iar cum SUA este ţara tuturor posibilităţilor, nu ar fi exclus să şi câştige.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.