Ford Spania opreşte producţia de automobile timp de nouă zile. Care sunt motivele

Ultima închidere a producţiei s-a făcut în luna octombrie, pentru trei zile.

Ford Spania opreşte producţia de automobile timp de nouă zile. Care sunt motivele Ford Spania opreşte producţia de automobile timp de nouă zile. Care sunt motivele

Producătorul american de automobile Ford va opri producţia fabricii din Almussafes, estul Spaniei, pentru nouă zile în cursul lunii noiembrie, din cauza unei cereri scăzute pentru vehiculele sale, a declarat marţi un purtător de cuvânt al companiei. 

Producţia de motoare va fi de asemenea oprită pentru 13 zile, luna viitoare, a mai spus oficialul. O parte din producţia spaniolă de motoare Ford este trimisă în Canada pentru asamblarea modelului Edge.

Ultima închidere a producţiei s-a făcut în luna octombrie, pentru trei zile.

La uzina Almussafes lucrează pentru Ford aproximativ 7500 de angajaţi care produc aproximativ 1840 de maşini pe zi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.